Background Image

​Кой е Митко Он Трип и за какво е този сайт?

Post Image

​Кой е Митко Он Трип и за какво е този сайт?


Здравейте на всички. Радвам се, че сте попаднали на моя сайт. Известно време се чудих как искам да започна този нов проект. Окакто пуснах фейсбук страницата и инстаграм профила доста от моите приятели и познати започнаха да ме питат какво се случва, каква е идеята. 

Но нека първо да се представя. Казвам се Митко (предполагам сте се сетили) и обичам да се движа. През почти целия ми съзнателен живот съм се движил активно - тренирах футбол, после хандбал, после уиндсърф, играя волейбол, тенис, харесва ми да бягам, а и да вървя също. В момента се занимавам с програмиране и това може би донякъде балансира живота ми.

Идеята за този проект ми дойде някак естествено като продължение на други идеи, които съм имал. В началото исках да направя социална мрежа за пътешественици (ах, как хубаво звучи) , където с приятели и познати да си споделяме готини идеи за приключения и разходка. През време в което ми отлежаваше идеята се появиха няколко подобни проекта, които не успяха да се реализират и за мен това беше показателно. Друга от идеите ми бе да направя блог за себе си и за това, което ми е интересно на мен - без значение от сферата. В един момент си казах защо да не обединя двете неща? Ще направя страница за приключенията ми с приятели, а от време на време мога да пиша и други интересни неща.

Така се появи Митко он Трип - мястото, където ще бъдат запечатани моите пътувания и забавни истории. Очаквайте да споделям с вас самостоятелни и споделени приключения, идеи за разходка и туризъм, страхотни панорамни гледки и шантави малки пътечки.

Харесвам да се движа пеш и да усещам атмосферата на мястото - да се губя и да намирам интересни пътечки. Също и обичам да пътувам с колата ми - стар и дрънкащ кабриолет, но с някакъв шантав и страхотен дух. След това бих сложил влаковете - много хора не харесват БДЖ, но пък според мен гледките не са за изпускане.

Ако искате да научите още нещо за мен може да прегледате секцията "За мен" или да ми изпратите съобщение на me@mitkodelibaltov.com или в социалните мрежи.

До нови приключения :) 


Ако това приключение ви е харесало може да го споделите с вашите приятели в социалните мрежи. Така ще помогнете на този блог да се развива.
Сподели във Facebook


Все още няма коментари. Бъди първи и напиши своя.

Напиши ми коментар
reload