Background Image

Книга за гости

✍️ Добави своята история и стани част от Mitko on Trip
Post Image
Съни бийч
26 Август 2021

Бяхме на Слънчев бряг със семейството ми и честно мога да кажа,че това беше най-хубавата ни морска почивка досега

Виж повече
Post Image
Лятната ваканция
26 Август 2021

Тази година бяхме на море във Слънчев бряг, с любимите хора моя мъж ,моята принцеса. Прекарахме си добре,море, слънце, плаж.,какво му трябва на човек.

Виж повече
Post Image
Перлите на живота
26 Август 2021

Морските ми спомени са безценни перли,които красят живота ми. Когато съм на морския бряг изпитвам неописуемо блаженство. Затварям очи. И въображението ми връща в Приморско. Гледам вълните. Едната е бяла,къдрава,едва достига брега. Следващата е по-голяма,издига се на височина,слънцето я докосва и те заблестява като диамантена. Аз жадно наблюдавам всяко движение на морето като художник,който запаметява в ума си всичко. Не мога да откъсна поглед от пристанището. Фарът,изгигнал се величествено над морската ши,малките лодки,яхтите допълват приказния пейзаж. Спомените внасят освен радост,също и носталгия. Хубавите мигове се изллъзват като сатен между пръстите... Ех,да можех поне още веднъж да премина по въжения мост,да се потопя в ласкавите морски води,още малко да постоя на кея,на плажа...

Виж повече
Post Image
Раковината на спомена
26 Август 2021

Поглеждам към перлите,грижливо събирани от Северния плаж в Бургас и с малко тъга си спомням за моята лятна ваканция. Утрини,изпълнени с трепетно очакване на слънчевите лъчи.Ведро,морско настроение през целия ден.Горещи и мързеливи следобед и в плажното заведение Вая Бургас,плуване и безкрайни фотосесии ... А вечерите преминаваха с шеметна бързина в разходки и танци. В Бургас изживях безценни и незабравими мигове и нямам търпение да се върна отново.

Виж повече
Post Image
Почивка в Златни пясъци'2021
26 Август 2021

Невероятен релакс в прекрасен хотел Астория Маре, страхотно богат ол инклузив, 3 ресторанта - основен, италиански и азиатски, а персоналът е върховен! На снимката съм аз на първа линия на частния плаж на хотела. Незабравимо!!!

Виж повече
Post Image
Незабравимата ни лятна морска почивка
25 Август 2021

Това лято бяхме на Китен. Прекарахме си страхотно, забавлявахме се изключително много. Морето беше спокойно, тихо и приятно. Релаксирахме сред необятната морска шир и топлото време, под чудесното жарко слънце.

Виж повече
Post Image
Зимно слънце и една крепост
13 Април 2021

Вярно казват, че човек не вижда това, което е под носа му.Обиколили сме от Шабла до Синеморец и от Сандански до Видин,но не бяхме ходили на крепостта Акра до Черноморец.Така че един топъл слънчев ден в края на януари, когато беше кално за работа в градината, но не толкова,че да не става за разходка решихме "сега е момента".Разбира се, заведението не работеше, но всичко останало си беше, както във видеото.Дори по-красиво.Разходихме се, поснимах и си обещахме пак да се върнем с добър фенер и каски, защото не успяхме да разгледаме добре отбранителното съоръжение изграждано с десетилетия на носа.Наистина чудесно място с много история, прекрасни гледки и хубави плажове. До нови срещи по следите на MITKO ON TRIP

Виж повече

Този раздел е създаден по предложение на Ivan Deli на дата 03.01.2021