Background Image

Giveaway със страхотни награди

Giveaway със страхотни награди


Здравейте, приключенци

Напоследък не съм много активен в социалните мрежи, но действам по различни проекти и скоро ще ги видите на бял свят. Подготвям ви една нова поредица от 6 видео епизода, а също така ще има промени по уебсайта. Очакват ви и интересни игри с награди. Награди? Да и те започват още днес.

Измина вече година от първото затваряне на държавата и по този повод искам да ви призова да се движите повече сред природата, да сте физическите активни и да мислите за здравето си. Вирусът е опасен, но трябва да се грижим за здравето си. Да бъдем в планината и сред природата е един от добрите начини да го постигнем.

В тази игра ще можете да си спечелите някое от тези 3 броя планински канчета на
Explore Bulgarian Beauty, с което да отпивате от хладните чешми в планината или от топлия чай от термоса, а също така 2 броя тениски по избор от страничката на D-Iotov ART.

Условията за играта са следните:
1. Да харесате страниците Mitko On TripExplore Bulgarian BeautyD-Iotov ART
2. Да споделите ваша снимка сред природата под моя фейсбук пост като напишете къде е правена снимката или разкажете история за пътуването си.
( Задължително трябва да се виждате и вие на снимката. Разрешено е 1 по участие в играта на човек. Можете да качвате и повече снимки, но ще участвате само веднъж. )

Участия се приемат до 23:59 на 03 април (събота).
Победителите ще изтегля на 04 април (неделя) в 20:00ч.

Специални благодарности към страниците от които ще си спечелите награди. Не забравяйте да ги прегледате - със сигурност ще харесате техните продукти!
Explore Bulgarian Beauty и D-Iotov ART

Поздрави и късмет,
Митко


Ако това приключение ви е харесало може да го споделите с вашите приятели в социалните мрежи. Така ще помогнете на този блог да се развива.
Сподели във Facebook


Намерих още няколко статии, които може да ти харесат

Все още няма коментари. Бъди първи и напиши своя.

Напиши ми коментар
reload