Background Image

Работи с мен

Радвам се да те видя на тази страница и за мен ще бъде чест да работим заедно.

С какво мога да ти бъда полезен?

Писане на статии

С удоволствие бих написал статия за вашата къща за гости, хотел, къмпинг или друг тип по ваш избор. Гарантирам честна и обективна оценка и препоръка. Не бих подвел последователите си с лоша препоръка.

Въздушна фотография и видеография

С моите два дрона DJI Mavic 2 Zoom и DJI Mavic Mini мога да направя страхотни снимки и видеа на локация по твой избор. От високо всичко изглежда по-впечатляващо и ще създаде нов акцент към твоя сайт,статия или продукт.

Създаване и монтаж на видео

Едно от любимите ми неща е да запаметявам места и емоции във видео и смятам, че се справям доста добре с това. Може да погледнете моят Youtube канал, за да се ориентирате как изглеждат видеата.

Реклама на продукт/услуга

Имате продукт, който би подхождал на моя начин на живот? Туристическа екипировка, дрехи, напитки и храни? Ще се радвам да го опитам и да дам своето мнение за него като напиша за него в социалните мрежи.

Игри с награди

Всички обичаме награди, нали? Ако искате да направим обща игра с награди в социалните мрежи ще ви подкрепя и ще се радвам да раздадем награди заедно.

Background Image

Каква е моята техника?

Екшън камера GoPro Hero 8 Black

От дълго време съм фен на марката и много ми харесва видеото, което прави от първо лице. Доказан марка е и знам, че с нейното 4K 60fps видео мога да уловя всичко с невероятно качество.

Екшън камера GoPro Max 360 градуса

Последното допълнение към моите камери е GoPro Max. Тази камера снима на 360 градуса в 5K, а със своя 6 канален звук улавя всичко, което се случва около нея.

Дрон DJI Mavic 2 Zoom

Висок клас дрон с прекрасна камера, която да улови незабравимите мигове в 4К видео. Снимките му са спиращи дъха, а по-голямата му мощ позволява да се използва при почти всякакви условия без притеснения.

Дрон DJI Mini

Малък и удобен дрон с тегло от едва 249грама Mini-то може да се пренася лесно на недостъпни за автомобил места. И въпреки малките си размери той разполага с 2.7K камера и 30 минути полетно време за красиви снимки и видеа.

Свържи се с мен

От скоро съм локализиран в София, но често съм в движение. Ако искате да ме намерите може да ми пишете на фейсбук страницата Mitko On Trip или в instagram.

За работни предложения и колаборации моля пишете ми на: collab@mitkoontrip.comE: me@mitkoontrip.comP: +359 878 798 649