Background Image

Научи за мен

1992

Тогава започна всичко. В един спокоен петък едно бебе ревна за първи път. Нямам спомени от тогава, но сигурно е бил щастлив момент.

Детство

Дете на родители със свободен дух. Едни от най-ранните ми спомени са летата на вилата в Пирин с баба и дядо. А също така и голям брой пътувания със спящи по седалките на колата деца, палатки на плажа и още много лудории.

Настояще

През 2016-та си купих кабриолет - най-скъпата ми придобивка. Малко е поочукан и ретро, но пък е много фотогеничен. Обичам да пътувам с него - да чувам звуците, да усещам вятъра... Щастие!


Кои са любимите ми неща?

Да приключенствам

Приключенията са страхотни, но още по-хубаво е да бъдат споделени. Да имаш страхотни приятели и да споделяш страхотните панорами, изгарящите залези и невероятните си приключения с тях е уникално. Много ми харесва да съм сред природата - на разходка, палатки и лагерен огън, красиви плажове и изкачени върхове.

Слушане на музика

Музиката е един съвсем различен свят. Помага ми да изключа съзнанието си и да се наслаждавам на момента. Докато пътувам с колата често слушам музика и си танцувам.

Фотография и Видео

Харесва ми да запаметявам моментите и преживяванията. Това е страхотен начин да се върнеш към изживените емоции и видяните места.

Играенето на игри

Когато имам повече свободно време обичам да разцъквам на Playstation и да играя бордови игри с приятели. Харесвам най-вече игри с/срещу други хора. Имам някакъв състезателен характер, но никога победата не е на всяка цена.

Да съм в движение

Дали ще бъде катерене, скокове във вода от скали, уиндсърф, планинско бягане, волейбол или нещо друго няма значение. Харесва ми да правя неща, които да те зареждат с адреналин, да ти вдигат пулса и да се чувстваш жив повече от всякога.

Да бъда щастлив

Понякога просто трябва да спреш да слушаш хората и да направиш това, което винаги си искал.

От личния архив ^^

Исках да сложа нещо различно и помолих баща ми да избере няколко снимки (от тези, които той е снимал), които ме описват. Включвам част от албума подготвен от него.
Снимките са подредени хронологично от най-скорошната.