Background Image

Честит рожден ден, Mitko on Trip!

Post Image

Честит рожден ден, Mitko on Trip!


Честит рожден ден, Mitko on Trip!

Една година.. кога мина?

365 дни на път.. е, не точно. Доста дни си стоях вкъщи и сглобявах видеа до късно, преглеждах записи, трих и добавях, слушах песни, търсих вдъхновение. Доста време мина в планиране на приключения, уговорки с любимите другарчета, търсене на красиви гледки.

365 дни щастие - ама точно толкова! Всеки един миг в пътуване, пред компютъра или разглеждайки паметници и места ме направи щастлив.

365 дни с добри приятели - нови или стари, но неизменно в хубава компания.

365 дни запечатани добре. Не направих толкова клипчета колкото исках, но за всяко едно съм дал най-доброто от себе си и съм вложил частичка от душата ми.

365 дни на предложения, въпроси и идеи как да бъда по-добър, как да ви зарадвам повече. И аз оценявам всеки съвет, всяко препоръка, мнение или дори само добра дума към мен.

Една година. Кога мина?
Благодаря на всички вас, които сте част от Mitko on Trip! Да, вие сте част от това и всичко се случва благодарение на вас! Честит празник и се надявам с всяка година всичко това да расте, да става по-хубаво и по-добро.

tl;dr Много сте яки, благодаря ви че ме подкрепяте!


Ако това приключение ви е харесало може да го споделите с вашите приятели в социалните мрежи. Така ще помогнете на този блог да се развива.
Сподели във Facebook


Все още няма коментари. Бъди първи и напиши своя.

Напиши ми коментар
reload