Background Image

Изложба на българските травъл блогъри от АСТОМ в Bulgaria Mall от 7 до 20 ноември

Post Image

Изложба на българските травъл блогъри от АСТОМ в Bulgaria Mall от 7 до 20 ноември


От 7 до 20 ноември в Bulgaria Mall ще проведе фото-изложбата "Пътешествия из България". Изложбата се организира съвместно между Travel Bloggers Bulgaria - АСТОМ и Bulgaria Mall. В продължение на две седмици ще можете да се насладите на 25 красиви фотографии избрани от собствениците на български туристически блог сайтове. Можете да ги намерите на нива партер и ниво +2 в столичния мол.

image

С тази изложба искаме да ви покажем красотата на родината, да събудим любопитството ви и да ви подтикнем да пътувате повече. "Опознай Родината, за да я обикнеш!" е казал Алеко Константинов. Наскоро ви разказвах за неговите приключения до Златните мостове и именно той е един от основоположниците на туризма в България.

Пълноводни водопади, безкрайни язовири, вековни дървета, средновековни крепостти са само част от нещата, които можете да видите във фото-изложбата. Не пропускайте да я посетите до 20 ноември.

image

Разбира се има една снимка и от мен. Можете ли да познаете какво е изобразено на снимката?
Напишете ми в коментарите.


Ако това приключение ви е харесало може да го споделите с вашите приятели в социалните мрежи. Така ще помогнете на този блог да се развива.
Сподели във Facebook


Все още няма коментари. Бъди първи и напиши своя.

Напиши ми коментар
reload