Background Image

Плаж до Бункера и "СПА" с луга и лечебна кал

Плаж до Бункера и "СПА" с луга и лечебна кал


Плажа до Бункера започна да придобива популярност наскоро след като бе изградена алея за тичане и колела от Солниците до кв.Сарафово. 

Плажа до Бункера или плаж Солници север се намира на 5км с кола от Бургас като тръгвате в посока Варна и се отбивате на първата отбивка надясно и отново надясно. Може да стигнете също така пеш през морската градина или с влакче, което тръгва от Моста или Морска гара.

Определено първото, което се набива на очи е черният пясък. На мен лично много ми харесва и се наслаждавам всеки път. Плажа е с дълга ивица и можете да намерите местенце само за себе си. Също така е неохраняем, затова бъдете изключително внимателни.

Комбинирайте плажа с посещение на солниците и тяхната луга и лечебна кал. Много е забавно да поплувате в червено/розовите солници и да се омажете до ушите с кал. А освен това помага и за хубавата кожа и за лечението на различни заболявания.

Опитайте и се насладете на страхотен ден в непосредствена близост до Бургас.


Ако това приключение ви е харесало може да го споделите с вашите приятели в социалните мрежи. Така ще помогнете на този блог да се развива.
Сподели във Facebook


Все още няма коментари. Бъди първи и напиши своя.

Напиши ми коментар
reload