Background Image

На гости на Митко във Варна

Post Image

На гости на Митко във Варна


Доста време живеех във Варна и след няколко покани Танчето реши, че е дошло време да дойде да види Варна.

Планът обаче беше да дойде само за уикенда. Това беше интересното. Вече може би 7 години бях във Варна и бях обикалял доста за този период. Обаче за за това кратко време нямаше как да й покажа всичко, което си струва да се види в и около града. Затова трябваше да избера няколко неща, което се оказа трудна задача за мен. Спрях се на 3 места на които да я заведа. Защо три ли? Защото все пак трябва да има време да им се наслади и да не бързаме да тичаме от едното към следващото.

image
Но как да избера кои три да бъдат? Исках да й покажа "Кулата" и "Паметника на Почивка" , и Морска гара, и "Аладжата" (Аладжа Манастир), иии крепостта Овеч, и Делфинариума, и морската градина и още и още. 
Реших да попитам приятелите ми кои биха били техните топ 3 места за гости във Варна(и около нея).  Получих доста различни отговори, които варираха между изброените по-горе от мен, а също така Паша дере, гледката на Галата, крайбрежната алея, дюнерите на Червения ( всеки дошъл във Варна трябва ги опита! ) и още други предложения.

В крайна сметка това бяха моите три: разходка от Севастопол през морската градина, Морска гара и фара и крепостта Калиакра.
image

Всъщност успяхме да посетим още някое и друго местенце, а приключението беше незабравимо!

image
Напишете ми в коментарите кои са вашите топ 3 за градът в който живеете. Къде бихте поканили своите гости?

Видео разказ от нашето приключение с Танчето можете да намерите като натиснете тук.
 


Ако това приключение ви е харесало може да го споделите с вашите приятели в социалните мрежи. Така ще помогнете на този блог да се развива.
Сподели във Facebook


Все още няма коментари. Бъди първи и напиши своя.

Напиши ми коментар
reload