Background Image

плаж Иракли - Раят за диво къмпингуващите

плаж Иракли - Раят за диво къмпингуващите


Плажовете на България - Сезон 2, Епизод 1 - плаж Иракли

Плейлиста "Плажовете на България" - https://www.youtube.com/playlist?list=PLkZS0SA_ji2ORjNlD2ClO7G-9jva9rTJM


Плаж Иракли - красиво, диво и незабравимо

Плажът Иракли се намира в близост до с. Емона и е в най-източната част на България. Известен е най-вече с дивата си природа и красивата плажна ивица, а за някои навярно и със завършващия наблизо туристически преход Ком-Емине.
Иракли се намира на 62км северно от Бургас и само на 3км от село Баня. 

Плажната ивица е дълга около 2.6 км. Пясъкът е златист на цвят и е доста приятен на усет. Морската вода пък е изключително чиста. В началото си морето е много плитко и подходящо за малки деца. Имайте предвид, че плажът е изцяло див и няма нито чадъри, нито шезлонги. А и точно това е причината да идват повечето от неговите посетители. 

Иракли е част от защитена местност и тук се срещат голям брой растения и животни, които са застрашени от изчезване. Тук може да срещнете пясъчна лилия, морски ветрогон, татарски млечник и други растения, а също и множество птици.

Красиво, диво и незабравимо! Това са моите три думи символизиращи Иракли. Посетете го и ще се убедите сами. Плажовете на България ви очакват и през това лято, затова се заредете се с добро настроение, изберете дестинация и действайте.

Ако ви е харесало видеото можете да се абонирате за канала ми и да натиснете камбанката, за да получавате известия за всяко ново видео.

* Специални благодарности към Merudia, които ми позволиха да използвам част от песента им "Сто двайс' три Иракли" във видеото ♥ Много сте яки!

4:20 Кой от двамата влиза по-атрактивно във водата? Аз или Вили? Напишете ми в коментарите.


Все още няма коментари. Бъди първи и напиши своя.

Напиши ми коментар
reload