Background Image

Mitko on Trip вече е част от АСТОМ

Post Image

Mitko on Trip вече е част от АСТОМ


Измина малко повече от година откакто споделям свои снимки и видеа от любимите си места, давам ви идеи за пътуване и полезни упътвания за местата. Преди около месец се престраших да кандидатствам в АСТОМ. 

Какво е АСТОМ ли?
"Асоциация на собствениците на туристически онлайн медии. Ние сме млада организация, стремяща се да изгради етични и професионални стандарти сред собствениците на сайтове и блогове за пътуване в България."
Накратко това е място, където се събират най-добрите и желаещи да се развиват блогъри в сферата на туризма и туристическите медии.


Гледал съм го дълго време, но хората участващи в него са като звезди в туристическия бранш у нас. Чел съм ги толкова често и съм пътувал по техните стъпки не веднъж и дваж. Изпитвах някакво голямо уважение и донякъде може би страх да се наредя до тях в този списък. Но ето, че дойде моментът и се престраших. Попълних си данните, изпратих формата и започнах да чакам. Проверявам през ден мейла, но нищо. По едно време се обезкуражих, че явно няма да го бъде. Не съм достатъчно добър все още.

И ето, че един ден получих неочакван отговор. Писа ми Роси (б.р. Trips with Rosie) в отговор на мой коментар на неин пост. Зарадвах се, а тя ми сподели под секрет, че са разгледали моята кандидатура с останалите членове. Естествено не каза какво е било решението.. Но все пак попитах и получих слънчевата новина, че много са ме харесали. Юхууу! Кой да ти вярва! 

Точно в момента, когато бях малко в застой и се чудех откъде да подхвана следващото видео получих тази новина. Знаете ли.. вярвам в кармата и вярвам в съдбата. Според мен това беше моят сигнал да не се отказвам и да се захвана още по-здраво с това, което обичам да правя най-много - да снимам, създавам видеа и разказвам историите си.

Очаквайте скоро следващото ми видео. От къде ще бъде то ще запазя в тайна. Можете ли да познаете? Напишете ми отдолу в коментарите.

А до тогава не спирайте да пътувате и да се забавлявате,
ваш Митко


Ако това приключение ви е харесало може да го споделите с вашите приятели в социалните мрежи. Така ще помогнете на този блог да се развива.
Сподели във Facebook


Все още няма коментари. Бъди първи и напиши своя.

Напиши ми коментар
reload