Background Image

Ранновизантийска крепост Акра и плажовете до нея

Ранновизантийска крепост Акра и плажовете до нея


С това видео започвам новата поредица за "Плажовете на България". Аз вярвам, че все още има хубави плажове на нашето море, които си струват да се посетят. Доста хора препоръчват българското, но аз смятам да ви покажа какво намерих аз, а решението си е изцяло ваше.

В този епизод ще отида до ранновизантийската крепост "Акра" в близост до гр. Черноморец и ще ви разкажа за нейната история, а и ще ви покажа прекрасните места за къпане, които намерих. Някои хора казват, че все още могат да се намерят златни монети в крепостта, но аз нямах късмет с това.

Намиращо се само на двайсетина километра от Бургас това местенце е прекрасно за отдих на спокойствие и разхлада през горещите летни дни. Пътят до там е лош, което предразполага към това да има по-малко посетители и съответно спомага за лежерната обстановка.

Изгледайте видеото, за да видите моята гледна точка за мястото и това, което научих за него. Ако ви хареса можете да ме подкрепите като се абонирате за моя канал и да ми оставите коментар с вашето мнение за видеото, за крепостта и за всичко свързано с приключения.


Ако това приключение ви е харесало може да го споделите с вашите приятели в социалните мрежи. Така ще помогнете на този блог да се развива.
Сподели във Facebook


1 коментара
  • Avatar
    Иван, Февруари 01 отговори

    Първо да се похваля, че вчера най-после успяхме да намерим време да посетим крепостта Акра и въпреки че по пътя беше малко кално, денят беше слънчев и гледките страхотни.Определено пак ще отидем, когато заведението работи и с добър фенер, защото не успяхме да се разходим из подземията на стария бункер.И едно предложение-добави една страница в сайта, в която да можем, тези които посетим препоръчаните от теб дестинации да се похвалим не само с текст, а и със снимки или видео. Или да се оплачем, ако не ни е харесало.:)


Напиши ми коментар
reload