Background Image

Новини

Post Image

Изложба на българските травъл блогъри от АСТОМ в Bulgaria Mall от 7 до 20 ноември


От 7 до 20 ноември в Bulgaria Mall ще проведе фото-изложбата "Пътешествия из България". Изложбата се организира съвместно между Travel Bloggers Bulgaria - АСТОМ и Bulgaria Mall. В продължение на две седмици ще можете да се насладите на 25 красиви фотографии избрани от собствениците на български туристически блог сайтове. Можете да ги намерите на нива партер и ниво +2 в столичния мол.

Виж повече
Post Image

Първата ми награда - специален момент за мен


Темата бе "Безкрайно лято" и това беше супер тема за мен, обаче от няколко месеца съм в София и почти нямам допир с морето. Зачудих се каква снимка да изпратя - прегледах архивите и най-голям сантимент в мен създаваше снимката от Иракли - безкрайно синьо, а и е снимано през лятото. Речено сторено. Изпратих снимката и зачаках да ме одобрят. Баща ми в същото време се включи със снимка от Трявна Ултра на която сме аз и мама на изкачването към Бузлуджа.

Виж повече
Post Image

Mitko on Trip вече е част от АСТОМ


Какво е АСТОМ ли? 

"Асоциация на собствениците на туристически онлайн медии. Ние сме млада организация, стремяща се да изгради етични и професионални стандарти сред собствениците на сайтове и блогове за пътуване в България."
Накратко това е място, където се събират най-добрите и желаещи да се развиват блогъри в сферата на туризма и туристическите медии.

Виж повече
Post Image

Спечели страхотна плажна кърпа Mitko on Trip


Време е за следващата игра, в която искам да привлека вниманието ви към българските плажове. В България си имаме страхотно море и може много да ни радва, стига да си го пазим чисто и незастроено.

За подарък съм ви приготвил една уникална кърпа за плаж с плажни картинки и логото на Mitko on Trip.

Виж повече
Post Image

Честит рожден ден, Mitko on Trip!


Честит рожден ден, Mitko on Trip!

Една година. Кога мина?
Благодаря на всички вас, които сте част от Mitko on Trip! Да, вие сте част от това и всичко се случва благодарение на вас! Честит празник и се надявам с всяка година всичко това да расте, да става по-хубаво и по-добро.

Виж повече